Hyvä julkitilarakentaja,

Tuotevalikoimamme on laajentunut kattamaan kaikki julkisissa tiloissa ja toimistoissa käytettävät tilaratkaisut.

Mallistomme sisältää monipuoliset, kohteen mukaan mittajoustavat seinäratkaisut lähes kaikenlaisiin olosuhteisiin. Pintamateriaali- ja värivalikoima ovat myös ainutlaatuisen kattavia.

Julkitila- ja julkisivurakentaminen

Olemme toimineet Suomessa toimitilojen rakentajana jo vuodesta 2001 alkaen. Toteutamme asiakkaillemme järkevät toimitilaratkaisut sekä näyttävät julkisivurakennukset aina mittajoustavina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Toiminta-ajatuksemme on hallita toimitilojen ja julkisivurakennusten muutosprosessi aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Päämääränämme on tyytyväinen asiakas

Asetamme asiakkaan vaatimukset aina etusijalle, jotta lopputuloksesta saadaan täysin asiakkaan tarpeiden mukainen kokonaisuus. Ammattitaitoiset myyjämme osaavat ratkaista asiakkaiden tilaongelmat tarjoamalla järkeviä ratkaisuja, joilla luodaan lopputuloksesta toimiva ja viihtyisä. Pystymme tarjoamaan asiakkaalle laajan valikoiman näyttäviä ratkaisuja, sillä kaikki tuotteemme ovat mittajoustavia. Merkittävä etu on myös väliseinien muunneltavuus tarpeiden muuttuessa!

Korkea laatu

Vastuullisuus ja tuotteiden korkea laatu ovat toimintamme perusta.

Ota yhteyttä

Pasi Ojakoski
+358(0) 400 871 867
pasi@inneco.fi

 

Tapani Salokannas
Mobile +358(0) 44 973 4242
tapani@inneco.fi

 

Jorma Isopahkala

Mobile +358(0) 43 8200 801
jorma@inneco.fi

Toteutuksiamme - Arkadiankatu 4-6

Inneco on ollut mukana hankkeessa Arkkaadian kadulla 33 000m2 toimittamassa lasiseiniä ja ovia. Kohde on melkein valmis.