tayslasiseina

Täyslasiseinät

Tee asiakkaasesi vaikutus.

Täyslasiseinät luovat tilaan avaruutta, valoisuutta sekä tietysti tyylikkyyttä. Suuret lasipinnat toimitiloissa antavat modernin vaikutelman koko organisaatiosta korostaen samalla luotettavaa läpinäkyvyyttä.

Yksinkertainen tyylikkyys on lasiseinän luontainen ominaisuus, oli lasi sitten kirkas, sävytetty tai vaikkapa etsattu. Ilmettä voi tuoda esille myös erilaisilla kuvioilla tai logolla.
Kaikissa moduuliseinissä on yksi hieno ominaisuus – nopeus! Ei paklata, hiota eikä maalata. Ei uhrata muutokseen tuottavia työpäiviä. Huolella suunniteltuna toteutus tapahtuu siten, että edellinen työpäivä päättyy vanhoissa tiloissa ja uusi päivä aloitetaan uudistetuissa toimitiloissa. Muutos hoidetaan kustannustehokkaasti, koska tuottava työ ei keskeydy.

 

TuotekorttiDetailjikuvat

Tarvittaessa voit tilata kuvat myös DWG-muodossa. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Detaljikuva 1 Detaljikuva 2 Detaljikuva 3

Galleria

Ota yhteyttä

Pasi Ojakoski
+358(0) 400 871 867
pasi@inneco.fi

 

Tapani Salokannas
Mobile +358(0) 44 973 4242
tapani@inneco.fi

 

Jorma Isopahkala

Mobile +358(0) 43 8200 801
jorma@inneco.fi

Toteutuksiamme - Arkadiankatu 4-6

Inneco on ollut mukana hankkeessa Arkkaadian kadulla 33 000m2 toimittamassa lasiseiniä ja ovia. Kohde on melkein valmis.