Maalattu MDF 4

Puulasiseinät

Räätälöityjä ratkaisuja vaativiin kohteisiin.

Puurunkoiset lasiseinät tehdään aina tilauskohtaisena räätälintyönä ja niissä joustavat niin mitat, materiaalit kuin väritkin.

Puurunkoiset lasiseinät antavat lähes rajattomat mahdollisuudet tilojen suunnitteluun ja seinien joustavaan muunteluun tarpeiden mukaan. Puurunkoiset lasiseinät voi tilojen lisäksi rajata ääntä ja näkyvyyttä. Suunnittelupöydällä päätetään, mitä näkyy ja mitä ei. Myös sähköjen ja valojen piilottaminen on helppoa. Näkyviin jäävät vain kauniit pinnat. Runkomateriaaleina käytetään mdf-levyä, liimapuuta tai vaneria.

Ratkaisuja ja toteutusvaihtoehtoja on paljon. Visuaalisuus on tietysti tärkeää, koska se on käyntikortti organisaatiosta, mutta myös turvallisuus ja käytännöllisyys on otettava huomioon. Siksi jo suunnittelupöydällä ratkaistaan työviihtyvyys, rajataan ääntä ja huolehditaan esimerkiksi ovien paloturvallisuudesta sekä poistumisteistä. Huolellinen suunnittelu on ratkaisevan tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta

 

TuotekorttiDetailjikuvat

Tarvittaessa voit tilata kuvat myös DWG-muodossa. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Detaljikuva 1

Galleria

tayslasiseina

Täyslasiseinät

Tee asiakkaasesi vaikutus.

Täyslasiseinät luovat tilaan avaruutta, valoisuutta sekä tietysti tyylikkyyttä. Suuret lasipinnat toimitiloissa antavat modernin vaikutelman koko organisaatiosta korostaen samalla luotettavaa läpinäkyvyyttä.

Yksinkertainen tyylikkyys on lasiseinän luontainen ominaisuus, oli lasi sitten kirkas, sävytetty tai vaikkapa etsattu. Ilmettä voi tuoda esille myös erilaisilla kuvioilla tai logolla.
Kaikissa moduuliseinissä on yksi hieno ominaisuus – nopeus! Ei paklata, hiota eikä maalata. Ei uhrata muutokseen tuottavia työpäiviä. Huolella suunniteltuna toteutus tapahtuu siten, että edellinen työpäivä päättyy vanhoissa tiloissa ja uusi päivä aloitetaan uudistetuissa toimitiloissa. Muutos hoidetaan kustannustehokkaasti, koska tuottava työ ei keskeydy.

 

TuotekorttiDetailjikuvat

Tarvittaessa voit tilata kuvat myös DWG-muodossa. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Detaljikuva 1 Detaljikuva 2 Detaljikuva 3

Galleria

Alumiiniväliseinä

Alumiiniväliseinät - moderni ratkaisu.

Alumiinirakenteiset väliseinät ovat erinomainen sisustuselementti niin toimistoihin kuin julkisiin tiloihin.

Alumiinista valmistettujen kehysprofiilien värin voi valita anodisoidun alumiinin lisäksi RAL Classic -värikartaston mukaan. Elementtien pintavalikoima on monipuolinen. Vaihtoehtoina löytyy esimerkiksi erilaisia laseja, akryyleja, puhdasta alumiinia sekä levy- ja puupintoja. Lasipintaan on mahdollista saada toivottu teema tai kuva, esimerkiksi logo.

Järjestelmäseinien etuna on niiden nopea rakentaminen. Merkittävä etu on myös väliseinien muunneltavuus tarpeiden muuttuessa sekä tuotteiden mittajoustavuus.

 

Tuotekortti

Galleria

 

 

 

Ota yhteyttä

Pasi Ojakoski
+358(0) 400 871 867
pasi@inneco.fi

 

Tapani Salokannas
Mobile +358(0) 44 973 4242
tapani@inneco.fi

 

Jorma Isopahkala

Mobile +358(0) 43 8200 801
jorma@inneco.fi

Toteutuksiamme - Arkadiankatu 4-6

Inneco on ollut mukana hankkeessa Arkkaadian kadulla 33 000m2 toimittamassa lasiseiniä ja ovia. Kohde on melkein valmis.