Alumiini liukuovet 1

Alumiinirakenteinen käyntiovi

Alumiininen käyntiovi on aina sileä. Ovi voidaan varustaa tiivisteillä ja yhdellä alas laskeutuvalla tiivistekynnyksellä. Alumiiniprofiili on anodisoitu tai maalattu RAL-sävyyn.

Alumiinioven täytteeksi sopivat erilaiset lasit tai mdf levyt. Käyntiovet valmistetaan aina mittatilaustyönä ja myös pariovelliset ratkaisut ovat mahdollisia. Alumiinioviin voidaan asentaa ABLOY lukitus ja oviin voidaan tehdä työstöt erilaisille kulunvalvonta laitteille. Tällöin ovilevy kaapeloidaan jo tehtaalla ja samalla oven ja karmin väliin asennetaan ylimenosuoja. Oviprofiiliin voidaan asentaa valmiiksi vetimet ja ovet voidaan varustaa myös ovipumpulla.

Käyttämällä laadullisesti ja teknisesti korkealaatuisia Innecon käyntiovia turvaat tilojen monipuolisen käytön suunnitelmiesi mukaisesti.

Käyntiovien monipuolisilla ratkaisuilla saadaan tiloihin uutta ilmettä ja toimivuutta. Tuotteemme edustavat niin ulkonäöllisesti kuin teknisesti alansa huippua.

TuotekorttiDetailjikuvat

Galleria

Ota yhteyttä

Pasi Ojakoski
+358(0) 400 871 867
pasi@inneco.fi

 

Tapani Salokannas
Mobile +358(0) 44 973 4242
tapani@inneco.fi

 

Jorma Isopahkala

Mobile +358(0) 43 8200 801
jorma@inneco.fi

Toteutuksiamme - Arkadiankatu 4-6

Inneco on ollut mukana hankkeessa Arkkaadian kadulla 33 000m2 toimittamassa lasiseiniä ja ovia. Kohde on melkein valmis.