TIETOSUOJASELOSTE 

1. Rekisterinpitäjä 

Inneco Oy 

Kauppalankatu 2 A 
05800 HYVINKÄÄ 

Pasi Ojakoski
Toimitusjohtaja 
0400-871 867 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

2. Rekisteröidyt 

Yhteistyökumppanit, urakointi- ja rakennusliikkeet, alihankkijat ja asentajat. 

3. Rekisterin sisältämät tiedot 

Yrityksen nimi, osoite, puhelin nro, sähköpostiosoite, tilinumero, laskutus- ja maksutiedot, yhteyshenkilön nimi, puhelin nro ja sähköpostiosoite, asentajien henkilötiedot nimi, syntymäaika, kansalaisuus, puhelinnumero, osoitetiedot, veronumero, valttikortit, A1. 

4. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus 

Käytämme henkilötietoja, jotta voimme täyttää lakisääteiset ja sopimusten mukaiset velvollisuutemme. Tietoja käsitellään muun muassa tarjouskyselyiden, tilausten ja sopimusten laatimisen ja täytäntöönpanon yhteydessä. Verkkosivuston kautta tulevat yhteydenottopyynnöt ja uutiskirje- tilaukset (potentiaaliset asiakkaat ja verkkosivuston käyttäjät). Liiketoiminnan ydintoiminnot edellyttävät yhteydenpitoa eri yhteistyökumppaneiden kanssa. 

5. Tietojen säilytys ja säilytyksen kesto 

Tietoja säilytetään toimistossa lukitussa kaapissa. Atk-järjestelmässä on palomuuri ja virustorjunta. Tietoja säilytetään niin pitkään, kuin se on tarpeellista niihin tarkoituksiin nähden, joita varten ne on kerätty tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät. Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Rekisteriin merkityllä on oikeus tarkistaa merkityt tietonsa. Tarkistuksen voi tehdä lähettämällä pyynnön sähköpostitse rekisterinpitäjän edustajalle. 

6. Tietotojen siirto EU:n ulkopuolelle 

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 

Ota yhteyttä

Pasi Ojakoski
+358(0) 400 871 867
pasi@inneco.fi

 

Tapani Salokannas
Mobile +358(0) 44 973 4242
tapani@inneco.fi

 

Jorma Isopahkala

Mobile +358(0) 43 8200 801
jorma@inneco.fi

Toteutuksiamme - Arkadiankatu 4-6

Inneco on ollut mukana hankkeessa Arkkaadian kadulla 33 000m2 toimittamassa lasiseiniä ja ovia. Kohde on melkein valmis.